Termékminta rendelése

*
Gengigel termékmintát rendelek:
*
Hol tanácsolták Önnek a Gengigel használatát?
*
Korábban használt-e bármilyen Gengigel terméket?
*
Leggyakrabban hol keres a szájhigiéniával kapcsolatos információt?

Köszönjük a válaszait.

Kérjük, rendelje meg ingyenes termékmintáját a lenti megrendelő segítségével. Korlátozott készlet áll rendelkezésre, ezért kérjük, csak egy megrendelést adjon le. Köszönjük a megértést.

*
Melyik termékmintát szeretné kipróbálni?
*
Előtag
*
Keresztnév
*
Vezetéknév
*
Születési idő (például 22-02-1980)
*
Utca
*
Házszám
*
Irányítószám
*
Város
*
Állapot
*
E-mail cím
Tisztában vagyok azzal, hogy nem kaphatok e-híreket vagy személyre szabott e-híreket, nem vehetek részt speciális akciókban, nyereményjátékokban és marketing kutatásban, vagy nem kaphatok ingyen mintát amennyiben nem adom a beleegyezésemet erre, azon oknál fogva, hogy a Medis Hungary Kft. az adataim felhasználása nélkül nem nyújthatja ezeket a szolgáltatásokat.

Tisztában vagyok az Adatvédelmi nyilatkozat tartalmával és a következőkkel: személyes adataim feldolgozásának jogi hátterével és tárolási időtartamával; tisztában vagyok azzal, hogy személyes adataimat a feldolgozó harmadik félhez, vagy kapcsolt vállalkozásokhoz továbbíthatja; továbbá tisztában vagyok személyes adataim feldolgozásával kapcsolatos jogaimmal, főleg a beleegyezésem visszavonásának jogával.

Hozzájárulásomat a gdpr@medis-health.com oldalon bármilyen negatív következmény nélkül, bármikor visszavonhatom.

Tisztában vagyok azzal, hogy a Medis Hungary Kft. kiadhatja személyes adataimat harmadik országok részére abban az esetben, amennyiben megfelelően gondoskodik személyes adataim védelméről.
 
Gengigel
close