A Gengigelről

Mi a Gengigel?

Gengigel termékek egyedülálló, szabadalom által védett szájápolási készítmények, amelyek a hialuronsav természetes gyógyító hatását felhasználva számos fájdalommal és gyulladással járó szájbetegséget megszüntetnek. A Gengigel elállítja a vérzést, elősegíti a fogíny regenerációját, csillapítja a fájdalmat, továbbá hatásossága klinikailag bizonyított a parodontális betegség megelőzésében és gyógyításában is.

Nincsenek mellékhatások

A Gengigel termékek használata biztonságos, nincs ismert ellenjavallata vagy mellékhatása.

A Gengigel korlátozás nélkül használható mindenkinél, beleértve gyerekeket, terhes és szoptató nőket, valamint az időseket és a cukorbetegeket is. Más gyógyszerekkel nem lép interakcióba, így a Gengigel a gyógyszeres kezelések (pl. antibiotikum) közben is használható.

A legújabb technológiákkal készült termékek

A Gengigel Olaszországban készül a legújabb biotechnológiai módszerekkel. A termékek megfelelnek a helyes laboratóriumi gyakorlatok (GLP) és az ISO legmagasabb követelményeinek. A Gengigel alapja egy aktív mátrix, ami azt jelenti, hogy egy biopolimerekből álló keverék és a hialuronsav hatása összeadódik, így pedig a bioadhezív tulajdonsággal rendelkező készítmény filmréteget tud alkotni az íny felületén.

Szakellátásban történő használat

A szabadon használható termékeken kívül a Gengigel kifejezetten szakellátásban használható termékvonalat is kínál. A fogorvosi ellátásban dolgozó szakemberek különböző területeken használhatnak hialuronsavat tartalmazó termékeket: fogágybetegségek kezelésében (parodontológia), szájsebészetben, de a szájhigiénia és a megelőzés területén is.

A Gengigel Prof termékvonal egyedülálló formulái innovatív megoldásokat kínálnak a betegek számára, mert a kiváló minőségű hialuronsavval felgyorsítják a szövetek gyógyulását és regenerációját, csökkentik a fájdalmat és a diszkomfort érzést, továbbá elősegítik a gyulladáscsökkentő és ödémásodást gátló folyamatokat.

Hialuronsav

A Gengigel kiváló minőségű és tisztaságú hialuronsavat tartalmaz

A Gengigel nagy molekulatömegű hialuronsavat tartalmaz, amely hasonlít a fogíny nyálkahártyájában található természetes hialuronsavra. A hialuronsav (hialuronánként is ismert) a testünkben található egészséges kötőszövet természetes alkotóeleme. Testünk természetes módon termel hialuronsavat, de a szükséglet jelentősen megnövekszik az életkor előrehaladtával, ha rosszul érezzük magunkat, illetve ha sérülés vagy fertőzés lép fel.

Hialuronsav található többek között a szemben az üvegtestben, a köldökzsinórban, az izületi folyadékban, a porcokban, a bőrben és a fogínyben is, ahol különleges szerepet játszik.  Különleges tulajdonságainak köszönhetően gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatása van, védelmet nyújt a fertőzések ellen,  továbbá regenerálja a szöveteket, elősegíti a gyógyulást és csökkenti a duzzanatot.

A Gengigelről

Felhasználói vélemények

Izdelki GengigelIzdelki Gengigel

Kapható gyógyszertárakban és szaküzletekben.

Gengigel
close