Hogyan előzzük meg a problémákat

Megfelelő szájhigiénia

Az egészséges íny érdekében a legtöbb, amit tehetünk, a rendszeres és helyes szájhigiénia biztosítása, amely magába foglalja a napi kétszeri fogmosást és fogselyem használatát napi egyszer. Erősen ajánlott az íny és a nyelv tisztítása is, mivel itt található a baktériumok és a rossz lehelet nagyobb forrása. A Gengiel hidrogél szájöblítő oldatot a napi szájhigiénia fontos részeként ajánlott használni, a Gengigel gél és spray pedig hatékony segítséget nyújt az ínygyulladás első jeleinél.

Rendszeres fogorvoshoz járás

A fogorvos rendszeres látogatása szintén kötelező része a fogak és az íny egészségének megőrzésében. A fogorvosok segítséget nyújtanak a hatékony szájhigiénével kapcsolatban, ellenőrzik a fogak és az íny egészségét, eltávolítják a fogkövet és további esetleges beavatkozásokat végez.

Évente ajánlott felkeresni a dentálhigiénikust, aki a szájüreg preventív gondoskodásával foglalkozik: vizsgálják a fogak és szájnyálkahártya állapotát, a nyálmirigyeket, parodontális szöveteket, a szájpadlást, nyelv és a száj működését. Megmérik a paradontális tasakok mélységét, szakszerűen tisztítják a fogakat (eltávolítják a lepedéket és políroznak) valamint megtanítják a helyes szájhigiénia műveletét (fogmosás és fogselymezés megfelelő módja, fogkrémek és fogköztisztító kefék használata).

Szakértői tanács

Gengigel termékek

Tekintse meg a széles termékkínálatot, és válassza ki az Önnek megfelelő Gengigelt.

Lenyelve sem ártalmas

Lenyelve
sem ártalmas

Vegán termék

Vegán
termék

Cukormentes

Cukormentes

Laktózmentes

Laktózmentes

Gluténmentes

Gluténmentes

GMO-mentes

GMO-mentes

Felhasználói vélemények

A mosoly nem kerül semmibe, de csodákat tehet – velünk és a környezetünkkel is. Legyen felszabadult a mosolyunk!
Izdelki GengigelIzdelki Gengigel

Kapható gyógyszertárakban és szaküzletekben.

Gengigel
close